Årets Nätverkare 2015

2015 instiftades ett nytt pris av Svedala-Sturup Rotaryklubb. Priset går till årets Nätverkare och delas ut på SvedalaMässan.

2015 fick jag den stora äran att motta den första upplagan av priset! Juryns motivering löd:

Med hängivenhet och engagemang har Anna Murgia med nätverkande som grundidé varit med att etablera och utveckla Nätverk Svedala och SvedalaMässan och medverkat i andra lokala forum som är till nytta och gagn för både individer och verksamheter inom och utanför Svedala kommun.”

Kommunalrådet och Rotarymedlemmen Ambjörn Hardenstedt överlämnade utmärkelsen i form av ett elegant diplom i samband med öppningen av SvedalaMässan 2015 i Svedala.

Utmärkelsen Årets Nätverkare i Svedala, som nu utdelades för första året, ska enligt statuterna tilldelas en, max två personer boende och eller verksam i Svedala kommun, som under året och gärna även tidigare aktivt arbetat för att bygga upp och/eller vidareutveckla ett/eller flera personligt och /eller organiserat nätverk. Nätverkets inriktning ska vara att skapa och/eller vidareutveckla kontakten mellan personer såväl inom Svedala kommun som regionalt och på riksnivå.